2012. január 12., csütörtök

Vendégblogger lettem...




Jutka  meghívásának köszönhetően én lettem az egyik legnépszerűbb erdélyi gasztronómiai folyóirat, Az Erdélyi Konyha januári lapszámának vendég bloggere. Ezúton is köszönöm neki a felkérést, nagy örömömre szolgál, hogy  ilyen szép és hasznos kiadványban szerepelhetek, egy általam nagyon kedvelt menüsorral. Még karácsony előtt megjelent a receptes könyv sorozat Ünnep a konyhában könyvecskéje, melyben több, mint 200 süteményrecept szerepel, kategóriákba rendszerezve. Édestől a sósig, fánkoktól a reformsüteményekig, sütés nélküli sütiktől a desszertekig  mindenki talál benne kedvére valót. Az én tolmácsolásomban az alábbi 5 recept is megtalálható:







  

Jutka ráadásként még meglepett Az Erdélyi Konyha Kalendáriumával, amibe azóta is rendszeresen bele-bele lapozgatok  és remélem hamarosan ki is fogok próbálni néhány receptet belőle. A rengeteg jobbnál-jobb ételleírás mellett Kajuk Gyula gasztronovellái és Fagyal Hajnalka lebilincselő írásai illetve jegyenkénti 2012. évi horoszkópja  ígér kellemes kikapcsolódást. Még egyszer  köszönet Jutkának és  a szerkesztőségnek  a lehetőségért és a színvonalas, szórakoztató kiadványokért!  




4 megjegyzés:

  1. Köszönjük a szép szavakat, és örülünk, hogy a "vendégünk" voltál!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a vendég-bloggerségnek!!! Ezek olyan jó dolgok, hogy van visszajelzés a munkánkra! Nagyon jó kiadványok ezek a könyvek, én is szeretem őket forgatni! Sajnos a lapot nem láttam, nem jutok hozzá... Sütis könyvem nekem is van, 9 receptem szerepel benne. További jó munkát, sok-sok finom receptet!

    VálaszTörlés
  3. Naháááát, gratulálok!:)
    Ezt biztosan kiérdemelted!:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Nea, nagyon örülök annak, hogy megkaptad a csomagot, annak még jobban, hogy ilyen szépen írtál. Köszönöm a dícséretet mindannyiunk nevében..nagyon jólesik :)
    Még foglak keresni, kellemes 7végét üdv. Jutka :)

    VálaszTörlés

KÖSZÖNÖM A LÁTOGATÁST!
A hozzászólás linket, hirdetést, reklámot nem tartalmazhat!